Vi styrker kompetansen vår innen IKT-sikkerhet og arkitektur med en samfunnsengasjert og dyktig medarbeider. Den 1. oktober har vi gleden av å ønske M. Imran Mushtaq velkommen til A-2.

Seniorrådgiver M. Imran Mushtaq

Imran er utdannet sivilingeniør innen datateknikk på NTH.
Han har arbeidet som seniorrådgiver/arkitekt i Forsvarsmateriell i 5 år, som underdirektør i Skatteetaten og 15 år i Accenture.

Han blir et viktig bidrag i A-2 for å jobbe med digitalisering, hvor vi ønsker å hjelpe kundene våre med å bruke teknologi med betydelig fokus på sikkerhet for å forenkle og forbedre virksomheten deres. Det er viktig å etablere tillitt til IKT og teknologien som skal hjelpe oss med digitaliseringen.

Imran Mushtaq har erfaring som IT-leder i offentlig virksomhet, IT-arkitekt med fokus på integrasjon og sikkerhet, samt IT-konsulent og prosjektleder.

Imran er spesialist på gjennomføring av teknologi-komplekse IT-prosjekter som involverer mange aktører og leverandører i et internasjonalt miljø. Imran har ledet områder for integrasjon, sikkerhet, datavarehus/BI, CRM og applikasjonsutvikling for web baserte løsninger.

Han er nå klar til å begi seg ut på nye områder, slik at skyløsninger med store mengder data og maskinlæring kan bidra til å automatisere og forbedre løsninger for sluttbrukere.

Vi tar sikkerhet på alvor

Digitalisering innebærer at virksomhetene i større grad kopler seg opp mot omverdenen og kopler sammen egne systemer i stadig mer komplekse nettverk. Forskjellige typer informasjon fra flere kilder lagres og behandles, og tilgangen til informasjonen deles via mange kanaler der det tidligere bare var en vei inn til informasjonen.

A-2 har lang erfaring i gjennomgang av ansvarslinjer, sikkerhet og sårbarhet i ulike virksomheter, samt bistand til å utarbeide rutiner for å trygge personvern, informasjonssikkerhet og et akseptabelt nivå av sårbarhet.

Vil du vite mer om vårt tjenestetilbud, trykk her.

For mer informasjon om hva vi kan bidra med for å øke sikkerheten og redusere sårbarheten i din virksomhet, kontakt en av våre markedsansvarlige.

 

Facebooklinkedininstagrammail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.