Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og er derfor glade over å kunne ønske to nye seniorrådgivere velkommen til oss. Dette er erfarne konsulenter med meget relevant kompetanse på hhv endringsledelse og arkitektur.

Per Egil Hødnebø

Per Egil er utdannet MBA/siviløkonom (1989) fra University of Denver med etterutdanning innen fasilitering, endringsledelse, prosjektledelse, prosessforbedringer og kommunikasjon/psykologi.

Per Egil har tidligere arbeidet med operativ og strategisk HR som HR Business Partner i Nordea og Storebrand i 12 år. Han har tidligere konsulenterfaring fra Ernst & Young Management Consulting, AFF – Administrativt forskningsfond og Right Management Consulting. Videre har han arbeidet som forsker ved FAFO og prosjektleder i Vestfold fylkeskommune.

Eirik Y. Øra

Eirik er utdannet Master of Science i Computer Systems and Software Design fra University of Newcastle upon Tyne.

Eirik har 24 års erfaring som arkitekt, utvikler, linjeleder og CTO fra flere store internasjonale virksomheter som Telenor, FAST Search, Accenture og Expedia.

I flere store prosjekter har han jobbet med alt fra produktutvikling, systemintegrasjon og arkitektur, til digitalisering og kunstig intelligens/maskinlæring. De siste årene har han hatt hovedfokus på ny teknologi som kunstig intelligens, big data analytics og maskinlæring, og hjulpet virksomheter med å forstå hvordan komme i gang med å utnytte teknologien til effektivisering og innovasjon.

Facebooklinkedinmail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.