Bli med på gratis arkitektkurs i regi av OSWA med Tom Gilb.

Tom Gilb er en amerikansk systemingeniør, konsulent, og forfatter.


He is recognized as the founder or major driver of several technical disciplines such as ‘software metrics’ and ‘evolutionary project management’, as well as being an innovative pioneer in Inspections, and the inventor of the planning language Planguage. He is directly recognized as the idea source for parts of the Agile and Extreme programming methods (primarily the incremental cycles).

Tekst og bilde fra https://www.gilb.com/

Les mer…

Facebooklinkedinmail

Årets konferanse har temaet «Sammen mot 2025».

Digitaliseringskonferansen er en årlig møteplass for ledere og alle som er opptatt av digitalisering i offentlig sektor. I år arrangeres Digitaliseringskonferansen for 10. gang. Konferansen omtales som den viktigste konferansen for ledere i offentlig sektor.

Når og hvor

Onsdag 6. juni i Den Norske Opera og Ballett

Torsdag 7. juni i Oslo Kongressenter.

A-2 stiller med stand torsdag 7. juni på Oslo kongressenter

Les mer…

Facebooklinkedinmail

A-2 har nådd nye høyder i omsetning og forespørsler fra kunder. Vi jobber derfor iherdig med å rekruttere dyktige konsulenter. Vårt nyeste tilskudd er seniorrådgiver Eric M. Haugen.

Eric M. Haugen

Eric er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (1997).

Før han begynte i A-2, arbeidet han i Creuna, Ibistic, EVRY og som selvstendig konsulent.

Eric har 20 års erfaring fra IT-bransjen, både som konsulent, prosjektleder, økonomisjef og Country Manager.

Han har gjennomført en rekke leveranseprosjekter for IT-systemer både for private og offentlige kunder. Hans kompetanseområder er prosjektledelse, endringsledelse og gevinstrealisering og prosessforbedring ved hjelp av IT. Les mer…

Facebooklinkedinmail

– Digitalisering fører til fundamentale endringer som utfordrer ledere på alle nivåer, sier partner Tor Lahlum i A-2 Norge.

Tor Lahlum, Partner i A-2 og leder av A-2s helsesektor, kjenner godt til problemstillingene rundt digitalisering av helsesektoren.

Her kan du lese hva han skrev i helgens spesialutgave om Helseteknologi i Dagens Næringsliv.

Les mer…

Facebooklinkedinmail

ACMP gobal feirer to år med Certified Change Management Professional Program™ (CCMP™). På disse to årene har 500 blitt sertifisert!

 

Av de 500 sertifiserte er fire av disse seniorrådgivere i A-2 Norge AS, og de fire første i Norge til å få denne sertifiseringen.

 

I juli 2017 ble Ingrid Anette Wulff og Henriette Dan Solberg sertifisert som de to første i Norge, kort tid etter ble Joe Taralrud og Sissel Botten også sertifisert.

 

Les mer…

Facebooklinkedinmail

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og er derfor glade over å kunne ønske to nye seniorrådgivere velkommen til oss. Dette er erfarne konsulenter med meget relevant kompetanse på hhv endringsledelse og arkitektur.

Les mer…

Facebooklinkedinmail

«De største effektene ved digitalisering av offentlige etater vil komme fra tiltak som går på tvers av etater og forvaltningsnivåer, og vil i tillegg kunne involvere aktører i privat sektor.»

Daglig leder i A-2, Sigurd Skjæveland har deltatt i ekspertpanel. Les mer…

Facebooklinkedinmail

Vi gratulerer Ole Moland og Tor Gunnar Saakvitne med sertifisering i hhv. PRINCE2® og MOP® – Porteføljestyring.

Både Ole og Tor har mastergrad i samfunnsøkonomi, en viktig disiplin innenfor prosjektledelse og porteføljestyring. Kost/nytte-vurderinger blir mer og mer brukt som prioriteringsverktøy både for å velge de riktige prosjektene, men også å gjøre de riktige tingene innenfor et prosjekt.

Les mer…

Facebooklinkedinmail
Blogginnlegg skrevet av Henriette Dan Solberg og Joe Taralrud

Vi lever i en tid der innovasjon og digitalisering er nøkkelord for å oppnå gevinster både i offentlig og privat sektor. Dette stiller krav til rask endring og tilpasning av virksomhetenes tjenester og produkter. Et resultat av dette er også større krav til planlegging og ledelse av endringsarbeidet, i en profesjonell og velprøvd struktur.

Les mer…

Facebooklinkedinmail

ACMP Norge inviterer til medlemsmøte onsdag 7. mars kl.16.00-17.30.

Møtet handler om sertifiseringsprosessen for å bli endringsleder iht. ACMP-standarden.

Seniorrådgiver Ingrid Anette Wulff i A-2 Norge vil være ansvarlig for gjennomgangen med bistand fra seniorrådgiver Sissel Botten. Begge er sertifisert som CCMP.

Les mer…

Facebooklinkedinmail