Bank- og forsikringssektoren står overfor store muligheter og utfordringer de nærmeste årene, der viktige drivere er digitalisering, nye aktører og økte krav og forventninger fra kundene.

Nye compliance krav utfordrer også de tradisjonelle aktørene med krevende endringer av prosesser og løsninger.

Vi har mange store kunder innen Bank og Forsikring, og opplever stor etterspørsel etter vår kompetanse. Vi er derfor glade for å kunne presentere Seniorrådgiver Jørn Andersen som startet hos oss i oktober.

Seniorrådgiver Jørn Andersen

Jørn er utdannet Cand. Scient fra Universitetet i Oslo (1991) med hovedfag i Informatikk. Jørn har jobbet seks år som Country Manager for Keylane i Norge og før dette 12 år i Itera Consulting Group som ansvarlig for bank og forsikring.

Jørn Andersen har lang erfaring med å gjennomføre IT-prosjekter med høy forretningsverdi innen flere bransjer og løsningsområder. Alt fra mindre webløsninger til store og komplekse kjernesystemer. Jørns kompetanseområder er program- og porteføljestyring, behovsanalyser og anskaffelser, prosjektledelse, kvalitetssikring, testledelse og virksomhetsarkitektur.

Erfaring trenger ikke være dyrekjøpt

A-2 kan hjelpe din virksomhet med rådgivning, prosjektgjennomføring, IT-anskaffelser og kvalitetssikring. Vår førstehånds bransjeforståelse og innsikt samt kunnskap om løsningsmuligheter og IT-leverandørmarkedet, gjør A-2 i stand til å gjennomføre analyser og utredninger for å gjøre de rette valgene. Vi har bistått en rekke store og mellomstore virksomheter i både bank, forsikring og finansvirksomhet i planlegging, evaluering og gjennomføring av virksomhetskritiske prosjekter.

Se eksempler på oppdrag

Kontakt:

 

Tore Magnussen

Partner

Tlf.: 920 32 104

E-mail: tma@a-2.no

 

Karl Egil Stubsjøen

Seniorrådgiver

Tlf.: 415 56 000

E-mail: kes@a-2.no

Facebooklinkedininstagrammail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.