Tor Gunnar er utdannet Master i Samfunnsøkonomi fra Universitetet i Bergen. Han har erfaring fra prosjektledelse og utarbeidelse av samfunnsøkonomisk analyser og gevinst-realiseringsplaner for prosjekter i Tolletaten.

Tor Gunnar har solid kompetanse på samfunnsøkonomisk analyse og gevinstrealisering samt god forståelse og kunnskap om prosesser og behov offentlige virksomheter møter i innovasjon og utviklingsarbeid. Tor Gunnar brenner for sammenhengen mellom prosjektarbeid og sikring av at prosjekter leverer gevinster for virksomheten og målgruppen.

I Tolletaten var Tor Gunnar sterkt delaktig på funksjonell side som del av teamet som ledet utviklingen av KvoteAppen, vinneren av Bedre Stat prisen 2018.

Utredning, analyse og samfunnsnytte

A-2 har et eget fagområde knyttet opp mot analyse og samfunnsøkonomi, der metodebeskrivelser og støtteverktøy blir utviklet og oppdatert jevnlig. Fagområdet og møteplassen spiller en viktig rolle i våre medarbeideres kompetansevekst og inngår i tjenesteområdet rådgivning. Les mer om rådgivning her: Rådgivning

Facebooklinkedinmail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.