A-2 har ledet et endringsprosjekt hos Conecto AS  knyttet til innføring av nytt kjernesystem med tilhørende nye selvbetjente løsninger for kunder, skyldnere og samarbeidspartnere. Prosjektperioden strakk seg over 18 måneder fra mars 2014 til september 2015. Arbeidet har innbefattet konvertering fra 3 eldre kjernesystem og inn i et nytt felles produksjonssystem. A-2 har ledet et prosjekt hvor totalt mer enn 10 selskaper har vært involvert, på 6 ulike lokasjoner.

kkgzq2fob4admvfthm6uq

Conecto AS er et produktselskap i Sparebank 1 Gruppen, innen området inkasso, kundefordringer og fakturahåndtering. Siden 2013 har A-2 med sin erfaring og breddekompetanse innen forretning, ledelse og IT vært en vesentlig bidragsyter i utviklingen av selskapet. Dette har blant annet dekket evaluering av IT strategi og QA av utviklingsprosjekter, samt strategivurdering for nytt kjernesystem, med alternativer og anbefaling.

Gjennom prosjektet er Conecto nå i posisjon til å betjene kundene på en bedre måte, nye produkter og tjenester vil kunne tilbys i markedet samt en mer sømløs integrasjon mellom ERP løsningene og inkasso-løsningene er på plass. Videre så vil medarbeiderne i Conecto kunne utnyttes mer effektivt. IT utviklings- og driftskostnadene vil bli redusert.

Utover dette har A-2 også dekket rollen som IT direktør i Conecto i perioden 2013-2014.

Facebooklinkedininstagrammail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.