Vi starter september med å ønske enda en seniorrådgiver velkommen til A-2. Øistein begynner på oppdag allerede sin andre arbeidsdag. Det forteller litt om hvor stor etterspørselen etter våre tjenester er for tiden.

Seniorrådgiver Øistein J. Øverberg 

Øistein har Master of Science in Management fra London School of Economics og er utdannet siviløkonom fra BI. Øistein begynner i A-2 etter tre år ved Nasjonalmuseet som prosjektleder med ansvar for det nye Nasjonalmuseet. Tidligere har Øistein 10 års erfaring som konsulent fra Deloitte Consulting, ProsessPartner og Accenture.

Øistein J. Øverberg har lang erfaring innen bransjene helse, offentlig forvaltning og olje/gass. Hans kompetanseområder er prosjekt- og programledelse, prosessforbedring, gevinstrealisering, økonomiske analyser, organisasjons- og endringsprosesser, samt anskaffelser.

Vil du jobbe i et konsulentfirma der du ikke bare blir en i mengden?

A-2 er et konsulentfirma med både yngre og erfarne medarbeidere. Vi har et meget solid fagmiljø med godt rom for initiativ og pågangsmot. A-2 er et firma der avstanden til ledelsen er kort, noe som gir gode muligheter for dialog, samarbeid og egen påvirkning.

A-2 bistår private og offentlige virksomheter med rådgivning og prosjektgjennomføring. Vi jobber kun på kundens side og er kundens uavhengige rådgivere.


Vi har nå tre stillingsannonser ute på Finn.no:

 

Facebooklinkedininstagrammail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.