I en tid som denne er vi ekstra takknemlige for at vi har mulighet til å utvide teamet vårt med flere dyktige konsulenter. Det er en glede å presentere Kristin, Pål og Kjetil:

 

Kristin har over 20 års erfaring som rådgiver og leder innenfor områdene strategi og virksomhetsstyring, endringsledelse, prosess- og prosjektledelse og behovsorientert digitalisering.

Hun er utviklingsorientert, har lang fartstid som strategisk og operativ rådgiver mot toppledelse, og er god til å strukturere problemstillinger, se helhet og formidle budskap. Kristin har også arbeidet med utredning og analyse, forretningsutvikling og styring i komplekse organisasjoner, samt prosessforbedring og funksjonelt design i grensesnittet mellom forretning og teknologi. Hun har jobbet mye innen forsikring.

Han har mer enn 25 års bred konsulenterfaring fra Accenture og egen virksomhet. I Accenture jobbet han primært innen bank og finanssektoren som som arkitekt, teknisk prosjektleder og kvalitetssikrer. Han har også noe erfaring fra andre bransjer som helse, offentlig sektor og telecom. Han har erfaring med både komplekse prosjekter og løsninger hos de største selskapene i Norden, men også løsninger for mindre selskaper.
Kjetil har mer enn 20 års erfaring som prosjektleder for innføring av fullskala IT-løsninger, fortrinnsvis fra større virksomheter. Hans kompetanseområder er virksomhetsarkitektur, behovsanalyse og kravspesifisering, anskaffelse, prosessanalyse og forbedring, prosjekt- og programledelse. Kjetil er løsningsorientert og strukturert og innehar verdifull kompetanse i å hjelpe virksomheter i deres IT satsing for å støtte opp under forretningsmessige mål.
Dette er en vesentlig styrking av vår kompetanse, erfaring og kapasitet på viktige områder, og vi ønsker dem velkomne til A-2.
Facebooklinkedininstagrammail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.