Spennende og ytterst lærerikt

Jeg er utdannet siviløkonom og har jobbet både som konsulent og som mellomleder i banker. A-2 har en stor og bred kundeportefølje, innenfor både offentlig og privat sektor. Denne variasjonen fører til at jeg kan påvirke hvilke oppgaver og kunder jeg ønsker å jobbe med.

Jeg jobber som prosjektleder for digitale transformasjonsprosjekt. Dette medfører at jeg får godt innblikk i sentrale prosesser og beslutninger hos kundene. Jeg opplever det som spennende og ytterst lærerikt. Hvem vil ikke på nært hold se hvordan bedrifter fusjonerer, blir en Nordisk enhet, etablere seg i innenfor nye segmenter, eller går fra en «on-premises» plattform til en skybasert arkitektur. Dette opplever jeg daglig.

Tre grunner til å velge A-2

De ansatte. Hyggelige og trivelige kollegaer setter jeg stor pris på. Vi har det hyggelig sammen, enten det er på A-2 møter, sommerfest, julebord eller på utenlandsreiser. Dette er arrangementer som skaper samhold, trivsel og hygge. I A-2 har vi også ulike aktiviteter som vi kan delta på i fritiden.

Erfaringsutveksling. Kollegaene er genuint interessert i å bistå dersom det er behov for det.

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver. Gjennom et stort nettverk har A-2 de siste årene bygd opp en stor portefølje av kunder som gir meg mulighet til å finne akkurat «min» nisje og oppgaver.

Ved å jobbe i A-2 har jeg en trygg og stabil arbeidsgiver som lytter og legger til rette for mine ønsker og behov. Jeg vil oppfordre alle til å vurdere A-2.

Seniorrådgiver i A-2 siden 2013

Spennende og ytterst lærerikt

Seniorrådgiver i A-2 siden 2013

Jeg er utdannet siviløkonom og har jobbet både som konsulent og som mellomleder i banker. A-2 har en stor og bred kundeportefølje, innenfor både offentlig og privat sektor. Denne variasjonen fører til at jeg kan påvirke hvilke oppgaver og kunder jeg ønsker å jobbe med.

Jeg jobber som prosjektleder for digitale transformasjonsprosjekt. Dette medfører at jeg får godt innblikk i sentrale prosesser og beslutninger hos kundene. Jeg opplever det som spennende og ytterst lærerikt. Hvem vil ikke på nært hold se hvordan bedrifter fusjonerer, blir en Nordisk enhet, etablere seg i innenfor nye segmenter, eller går fra en «on-premises» plattform til en skybasert arkitektur. Dette opplever jeg daglig.

Tre grunner til å velge A-2

De ansatte. Hyggelige og trivelige kollegaer setter jeg stor pris på. Vi har det hyggelig sammen, enten det er på A-2 møter, sommerfest, julebord eller på utenlandsreiser. Dette er arrangementer som skaper samhold, trivsel og hygge. I A-2 har vi også ulike aktiviteter som vi kan delta på i fritiden.

Erfaringsutveksling. Kollegaene er genuint interessert i å bistå dersom det er behov for det.

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver. Gjennom et stort nettverk har A-2 de siste årene bygd opp en stor portefølje av kunder som gir meg mulighet til å finne akkurat «min» nisje og oppgaver.

Ved å jobbe i A-2 har jeg en trygg og stabil arbeidsgiver som lytter og legger til rette for mine ønsker og behov. Jeg vil oppfordre alle til å vurdere A-2.