Vi vet at psykologisk trygghet er viktig

Ikke bare for å skape engasjement og trivsel i et team, men fordi det er en forutsetning for prestasjon og innovasjon, to evner som blir desto mer viktige i en verden preget av kompleksitet og endringstakt.

Uansett om spørsmålet er:
– hvordan styrke resultat og sikre kvalitet?
– hvordan fremme innovasjon og få opp flere gode idéer eller?
– hvordan få teamet ditt til å utnytte hverandres ulikheter og mangfold?

Så er et godt svar å arbeide med å styrke den psykologiske tryggheten i teamet, men hvordan gjør man det? 

Dette kan du lære mer om ved å delta på dette gratis-webinaret som Cathrine Foss Stene fra Skapr ConsultingAnn-Christine Moberg fra A-2 og Daniel Monthan fra Howspace holder den 2. juni kl. 8.30.

Gratis webinar 2. juni kl. 08.30

De vil fortelle om hvordan man faktisk kan måle den psykologiske tryggheten i et team, og dermed kunne arbeide systematisk og konkret for å styrke den.

Ved å delta på webinaret vil du vil lære om rammeverket Fearless Organization Scan, og høre om deres erfaringer med å bruke det til å hjelpe ledergrupper og lederutviklere til å fremme dialog og prestasjon og øke psykologisk trygghet.

Send en mail til acm@a-2.no hvis du ønsker en invitasjon.

Ny episode av podcasten A-2 innsikt i dag! 

I denne episoden snakker vi med vår kollega Imran Mushtaq om API-sikkerhet.

I dag er virksomheter mer sammenkoblet enn noen gang, og virksomhetene bygger ofte sine tjenester gjennom samhandling og informasjonsutveksling i et større økosystem. API-sikkerhet er avgjørende for at dette kan gjøres på en effektiv og sikker måte.

Lytt til episoden der du hører på podcast. Lytt på Spotify her, eller Apple her.

Hvorfor er det så viktig å ha kontroll over våre data i skyen?

Lars Ingvard Hoff og Henning Denstad snakker om etablering av en nasjonal skyløsning, et oppdrag A-2 har hatt for Nasjonal sikkerhetsmyndighet. Det er et behov for å ha en sikker, god og effektiv skyløsning som det offentlige kan bruke

Det er en glede å ønske Anders velkommen til oss 1. mai.

Anders har lang erfaring som konsulent og har i nesten 20 år jobbet i Sopra Steria med store smidige prosjekter. Han kommer nå fra Promis. Anders er allsidig og har hatt de fleste roller i leveranseprosjekter, fra utvikler til prosjektleder, og har også vært forvaltningsleder for en applikasjonsportefølje. Anders har erfaring med leveranseoppfølging og satt krav til leverandører ved anskaffelser. 

Anders er utdannet Bedriftsøkonom fra BI og Cand.scient i informatikk fra Universitetet i Oslo.

Anders har lang erfaring som prosjektleder og har jobbet i Norske Systemarkitekter, Entra Data, Sopra Steria og PROMIS, før han nå startet i A-2 Norge.

Anders sine kompetanseområder er prosjekt- og teamledelse, IT-utvikling, smidig utviklingsmetodikk og forvaltning.

Torsdag 20. april gjennomføres Oslo Big Data Day på BI og du vil finne oss der. Vi stiller både med innlegg og stand. 

Fortsett å lese

Hva skal egentlig til for å redusere en saksbehandlingstid fra opptil 2 år til 2 uker?

I denne episoden av A-2 innsikt er temaet automatisering, nærmere bestemt automatisering av saksbehandling for statsborgerskap i UDI. Hva er forskjellen mellom automatisering og robotisering, og hvilke prosessendringer må gjøres for å muliggjøre automatiseringen?

Sammen med A-2s Henning Denstad, som evaluerte prosjektet, utforsker vi disse spørsmålene og gir deg samtidig innsikt i prosjektforløpet i UDI.

Lytt til episoden der du hører på podcast. Lytt på Spotify her, eller Apple her.

I denne episoden av A-2 Innsikt snakker vi med partner i A-2, Tor Lahlum, om lavkode.

Lavkode eller Lowcode er noe av det mest omtalte innen systemutvikling den seneste tiden. Vi utforsker hva det er, og hva det betyr for fremtidens systemutvikling.

Lytt til episoden der du hører på podcast. Lytt på Spotify her, eller Apple her.

Alle snakker om lavkode, men hvorfor er dette så aktuelt akkurat nå? I denne videoen får du en introduksjon til hva lavkode er, hvilke typer lavkodeverktøy som finnes og hva de kan brukes til. Vi diskuterer om lavkode egentlig er noe nytt, eller om disse verktøyene har potensiale til å revolusjonere måten vi driver systemutvikling på. Hvilke muligheter gir dette?

Lyst til å høre mer om lavkode?

Lytt til vår podcastepisode om temaet her:

Det er en glede å ønske Linn velkommen til oss 1. mars. Linn blir med i vår kompetansegruppe A-2 Frem. I denne gruppen arbeider vi spesielt med å videreutvikle kompetanse på prosjektledelse og forskjellige konsulentferdigheter i tillegg til at de deltar i våre øvrige kompetanseutviklingsprogram. 

Linn er utdannet statsviter fra Norges teknisk- naturvitenskaplige universitet (2016), med fordypning i politisk økonomi.

Linn har tidligere jobbet som senior leveransekonsulent i PatientSky. Tidligere har hun jobbet med planlegging og gjennomføring av prosjektleveranser, og har erfaring med implementering av nytt skybasert journalsystem. 

Hun har erfaring med migrering av databaser, og har jobbet tett opp mot kunder og systemleverandører. Linn har også jobbet som prosjektmedarbeider i Den norske legeforening.

Trusselen fra cyber-angrep er stadig økende – Profesjonelle kriminelle nettverk og fremmede stater er aktive. 

Vegard Hassel og Lars Ingvard Hoff, seniorrådgivere i A-2 diskuterer IT-sikkerhet.