Illustrasjon: DALL-E

Vi har nå startet å levere konsulenttjenester til helseforvaltningen på deres nye rammeavtale for IKT-tjenester

Avtalen vant vi i samarbeid med over 30 konsulentmiljøer, noe som betyr at A-2 kan gi helseforvaltningen tilgang til et bredt spekter av IKT-ekspertise fra et stort nettverk av små og store konsulentfirmaer.

Stolt over tilliten

– Vi er stolte over tilliten innkjøpsorganisasjonene i helsesektoren har gitt oss, nå sist med tildelingen av rammeavtalen for helse-forvaltningen og tidligere med tildelingen av rammeavtalen for spesialisthelsetjenesten. Med denne tilliten i ryggen kan vi i enda større grad enn tidligere bidra til en mer effektiv, tilgjengelig og fremtidsrettet helsesektor i Norge.

Tor Lahlum, ansvarlig for helsesektoren i A-2

Tor Lahlum, ansvarlig for helsesektoren i A-2

Fortsett å lese

A-2 har sammen med gode samarbeidspartnere fått fornyet rammeavtale med Statens vegvesen innen Rådgivning, strategi, styring og ledelse IT.

Foto: DALL∙E/A-2

Avtalen har en samlet ramme på 300 – 500 millioner fordelt på Strategi og Governance, Produktorientering, prosjekt og programstyring, Virksomhetsarkitektur, IT-anskaffelser og forhandlinger, og Kvalitetssikring.

Sammen med Menon EconomicsHolte Consulting og Variant, ble vi valgt som nr. 3, noe vi er svært godt fornøyd med.

Nå gleder vi oss til 4 nye år på den digitale veien med datadrevet og produktorientert strategisk utvikling, intelligente trafikksystemer, autonome biler og kunnskapsbasert utbygging og vedlikehold.

Vi nærmer oss en velfortjent juleferie med tid for avslapning, god mat og godt selskap🎄

Vi ser tilbake på 2023 som et år fylt med spenning og utfordringer, noe som sikkert flere konsulentselskaper også har kjent på. Vi har navigert oss gjennom året med gode resultater, takket være en rekke spennende prosjekter, betydningsfulle rammeavtaler, gode samarbeidspartnere og ikke minst våre fantastiske A-2 kolleger. Vi retter en stor takk til alle for innsatsen og ser frem til å fortsette utviklingen i 2024.

Ønsker dere alle en god jul og et godt nytt år fra oss i A-2!

🎧 Ny episode av podkasten A-2 innsikt ut nå 🎧

Organisasjoner må stadig tilpasse seg en raskt skiftende kontekst, og evnen til å tilpasse seg og omfavne endring er avgjørende for suksess. I denne episoden dykker vi derfor ned i dynamiske strategiprosesser.

Med vår kollega og partner i A-2, Tor Lahlum, snakker vi blant annet om egenskapene ved dynamiske strategier, og forskjeller fra tradisjonelle tilnærminger. Vi ser på vurderingen av ny teknologi, operasjonalisering av initiativer, og deler praktiske råd for ledere som ønsker å gjennomføre dynamiske strategiprosesser. Vi går fra en teoretisk diskusjon til praktisk anvendelse av dynamiske strategier.

Lytt til A-2 innsikt der du lytter til podkast.

Kollokvie om sertifiseringsprosessen hos A-2
Fortsett å lese

Vi har gjennomført tidenes viktigste kurs, nemlig førstehjelpskurs. Vi fikk besøk av dyktige Tommy Bysveen fra Akuttmedisin som viste oss, både i teori og praksis, hvordan man best kan bistå ved ulykker og akutte medisinske situasjoner. 

Tommy Bysveen og Vegard Hassel demonstrerer HLR

Førstehjelpskurs er ikke bare en frivillig aktivitet for bedrifter, men heller en viktig investering i ansattes sikkerhet og trivsel. Uansett bransje eller virksomhetens størrelse, er det flere gode grunner til å prioritere førstehjelpskurs som en integrert del av arbeidsmiljøet.

🎧 Ny episode av podkasten A-2 innsikt ut nå 🎧

I en stadig mer kompleks verden, hvor kravene til prestasjon er høyere enn noensinne, er det en nøkkelfaktor som skiller de beste teamene fra resten – nemlig psykologisk trygghet.

Det handler om å skape en arbeidskultur basert på tillit, hvor man kan være seg selv, og å tørre å ta mellommenneskelig risiko.

Sammen med vår kollega i A-2 Norge, Ann-Christine Moberg, utforsker vi begrepet psykologisk trygghet og hvorfor det er så viktig i moderne teamarbeid. Gjennom forskning og praktiske eksempler tar vi deg med gjennom hva det er, dens rolle i hvordan et team presterer, og hvordan du kan starte å jobbe med psykologisk trygghet i ditt team, enten du er leder eller teamdeltaker.

Lytt til A-2 innsikt der du lytter til podkast.

En vellykket endringsprosess krever styring og struktur. På kurset får du Innsikt og trygghet i hvordan du best jobber med endringsledelse, i små og store prosjekter.

✔️ Du lærer et beste praksis rammeverk for endringsarbeid.
✔️ Du lærer hvordan du tilrettelegger for endringer i virksomheten på en strukturert og god måte.
✔️ Du får en verktøykasse med konkrete verktøy som du kan ta i bruk i ditt endringsarbeid.
✔️ Du kan diskutere og utveksle erfaringer med andre, og jobbe med konkrete case i kurset.
✔️ Du styrker CV-en og karrieremulighetene dine med ny kompetanse!

Kurset gjennomføres hos vår samarbeidspartner Holte Academy

Meld deg på her: Endringsledelse – ACMP standard

A-2 har sammen med en rekke gode samarbeidspartnere fått nye rammeavtaler med sykehusene i Norge innen IKT-rådgivning for spesialisthelsetjenesten. 

Ingrid Denstad og Tor Lahlum administrerer A-2s tilbud under rammeavtalen

Med på alle delområdene

Denne gangen dekker vi alle kompetanseområdene sykehusene etterspør innenfor områder som strategi, prosjektledelse, informasjonssikkerhet, IT-arkitektur, systemutvikling, testing, applikasjonsforvaltning og nettverk.

Vår sterke konstellasjon av samarbeidspartnere skyldes at vi alltid har prioritert kundenes behov og hjulpet dem med å finne de rette konsulentene, uavhengig av om de er ansatt i A-2 eller tilhører vårt nettverk av små og mellomstore konsulentmiljøer.

Fire nye år med spennende oppdrag

Både vi i A-2 og vårt nettverk ser frem til spennende oppdrag innen spesialisthelsetjenesten

Her kan der se hvilke rammeavtaler og regioner A-2 er på, samt hvem som er våre samarbeidspartnere:

Vi er sammen med våre gode samarbeidspartnere Menon Economics og Holte Consulting igjen rangert som beste leverandør på den prestisjetunge rammeavtalen med Finansdepartementet for KS ordningen.

Henning Denstad, Seniorrådgiver i A-2, har bistått på mange kvalitetssikringsoppdrag

Finansdepartementet har siden 2000 hatt en kvalitetssikrings-ordning (KS) for store offentlige investeringer. Det var åtte konstellasjoner som leverte tilbud. A-2 med samarbeidspartnere ble rangert som nr 1, best på både kompetanse og oppgaveforståelse.

KS1 og KS2

Rammeavtalen omfatter kvalitetssikring av konseptvalg (KS1) og kvalitetssikring av styringsunderlag samt kostnadsoverslag (KS2).

Alle investeringer med forventet finansiell ramme på over en milliard kroner er omfattet av ordningen. For digitaliserings-prosjekter er terskelverdien satt til 300 millioner.

Lang erfaring innen kvalitetssikring

I A-2 er vi 50 konsulenter som i snitt har over 20 års erfaring. Den nye rammeavtalen gir oss mulighet til ytterligere å styrke vår omfattende erfaring og kompetanse på kvalitetssikring av IKT prosjekter.
 

Vi kan utføre gjennomganger av viktige tiltak i din virksomhet for å vurdere risiko og foreslå tiltak for å øke sannsynligheten for å lykkes. Vi kan også bistå med råd og hjelp til å gjennomføre tiltakene, eller vi kan fortsette med rådgivning og kvalitetssikring ved milepæler eller ved periodiske gjennomganger.

Klikk her for å se eksempler på prosjekter A-2 har gjennomført i offentlig sektor.