I denne episoden av A-2 Innsikt snakker vi med partner i A-2, Tor Lahlum, om lavkode.

Lavkode eller Lowcode er noe av det mest omtalte innen systemutvikling den seneste tiden. Vi utforsker hva det er, og hva det betyr for fremtidens systemutvikling.

Lytt til episoden der du hører på podcast. Lytt på Spotify her, eller Apple her.

Alle snakker om lavkode, men hvorfor er dette så aktuelt akkurat nå? I denne videoen får du en introduksjon til hva lavkode er, hvilke typer lavkodeverktøy som finnes og hva de kan brukes til. Vi diskuterer om lavkode egentlig er noe nytt, eller om disse verktøyene har potensiale til å revolusjonere måten vi driver systemutvikling på. Hvilke muligheter gir dette?

Lyst til å høre mer om lavkode?

Lytt til vår podcastepisode om temaet her:

Det er en glede å ønske Linn velkommen til oss 1. mars. Linn blir med i vår kompetansegruppe A-2 Frem. I denne gruppen arbeider vi spesielt med å videreutvikle kompetanse på prosjektledelse og forskjellige konsulentferdigheter i tillegg til at de deltar i våre øvrige kompetanseutviklingsprogram. 

Linn er utdannet statsviter fra Norges teknisk- naturvitenskaplige universitet (2016), med fordypning i politisk økonomi.

Linn har tidligere jobbet som senior leveransekonsulent i PatientSky. Tidligere har hun jobbet med planlegging og gjennomføring av prosjektleveranser, og har erfaring med implementering av nytt skybasert journalsystem. 

Hun har erfaring med migrering av databaser, og har jobbet tett opp mot kunder og systemleverandører. Linn har også jobbet som prosjektmedarbeider i Den norske legeforening.

Trusselen fra cyber-angrep er stadig økende – Profesjonelle kriminelle nettverk og fremmede stater er aktive. 

Vegard Hassel og Lars Ingvard Hoff, seniorrådgivere i A-2 diskuterer IT-sikkerhet. 

I denne episoden av A-2 Innsikt snakker vi med vår kollega Ann-Christine Moberg om endringsledelse.

I denne episoden utforsker vi hva som skal til for å skape en endringsdyktig organisasjon sammen med vår kollega Ann-Christine Moberg, gjennom blant annet å se på hvorfor det er naturlig at vi mennesker reagerer negativt på hyppige endringer. Vi ser også på hvorfor det er sentralt å etablere en felles forståelsesmodell, ved å for eksempel ta i bruk et rammeverk som ACMP, for å lykkes med å skape en endringsdyktig organisasjon.

Lytt til episoden der du hører på podcast. Lytt på Spotify her, eller Apple her.

11. januar kommer vi til Healthworld, en halvdagskonferanse i regi av Computerworld Norge.

Tor Lahlum fra A-2, vil snakke om hva vi lærte av pandemien.

Les mer…

Takk til alle våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere for et godt samarbeid gjennom året. Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Vi gleder oss til å ta fatt på nye utfordringer i 2023.

I denne episoden av A-2 Innsikt snakker vi med vår kollega Ingrid Anette Wulff om prosjektet ELISE.

ELISE har som hensikt å forbedre den digitale støtten i pasientovergangene mellom ulike kommunale tjenester i Oslo kommune. Vi utforsker hvordan informasjonsflyten foregår i dag, og hvordan prosjektet ble organisert for å ivareta behovene til alle de ulike tjenesteyterne, og samtidig jobbe på en smidig måte.

Lytt til episoden der du hører på podcast. Lytt på Spotify her, eller Apple her.

I denne episoden av A-2 Innsikt snakker vi med seniorrådgiver Imran Mushtaq om hvordan du kan ferdes i det digitale landskapet på en sikker måte.

Vi snakker blant annet om hvordan ondsinnede aktører operer, hvilke risikoer du utsetter deg for på en helt vanlig jobbreise, og hva du og virksomheten din kan gjøre for å hindre å bli hacket. Vi ønsker med denne episoden å øke bevisstheten om risikoen for angrep fra ondsinnede aktører i våre digitale og fysiske liv.
Lytt på Spotify her, eller på Apple her.

8. desember kommer vi til Publicworld, en heldagskonferanse i regi av Computerworld Norge – cw.no. med temaet: Offentlig sektor gjennom nye stormer.

Les mer…