Øistein i en mock-up av Lyshallen på Nasjonalmuseet

Øistein er en meget erfaren prosjekt- og programleder med over 14 års konsulent-erfaring. Han har arbeidet i blant annet A-2, Accenture og Deloitte, med hovedfokus på bransjene energi, helse og utdanning. Øistein var også programleder i Nasjonalmuseet med ansvar for det nye Nasjonalmuseumsbygget. Han er utdannet som siviløkonom ved BI og har en Master of Science in Management fra London School of Economics.

Øistein har vært en stor pådriver for A-2 aktiv, så vi ser frem til å bli inspirert til å løpe enda mer. I A-2 aktiv har vi aktiviteter som passer alle, med Holmenkollstafetten, VTG, golfrunder, våttkort kurs, padling, årlige bowlingturneringer, discgolf, klatring og orientering.

Øistein er også et gledelig tilskudd i Kompetansegruppen Organisasjon og Endringsledelse, der han har bidratt mye tidligere.

Det er veldig hyggelig å kunne ønske Thorleif velkommen til A-2. Han skal ha markedsansvar for sektoren handel og industri.

Sigurd Skjæveland, daglig leder, ønsker Thorleif Paus velkommen

Thorleif har lang erfaring som konsulent på en rekke forskjellige områder og har tidligere jobbet mer enn 25 år i Accenture med gjennomføring av forbedringsprosjekter og endringsprogrammer. Thorleif har erfaring fra en rekke industrier og virksomheter både lokalt og internasjonalt med hovedvekt på handel og industri.

A-2 Norge har arbeidet med en rekke forskjellige handel- og industrivirksomheter og kan gjennomføre analyser og utredninger for å gjøre de rette valgene, samt bistå i gjennomføringen av prosjekter og endringsprosesser.

Ta kontakt med Thorleif, på tpa@a-2.no eller ring  922 63 145, om du ønsker å høre mer om hvordan A-2 kan bistå din virksomhet.

Fortsett å lese

Hvordan man kan bygge digital kompetanse på en enkel og engasjerende måte ved å ta utgangspunkt i ulike målgruppers behov og bruke interne ressurspersoners ekspertise?
Ann-Christine Moberg og Lars Ingvard Hoff, seniorrådgivere i A-2 diskuterer dette i denne videoen.

Det er en glede å kunne introdusere dere for Trina McCallum og Steve Dougnac. De hadde sin første arbeidsdag i A-2 1. august. 

Trina er utdannet siviløkonom ved NHH og har CEMS Master of Science in Business and Economics fra Universität zu Köln. Hun har over 20 års konsulenterfaring og har jobbet med kunder innen bank og finans, helse, telekom og industri. 

Trina har lang erfaring med å styre komplekse oppdrag med mange involverte parter og integrasjoner. Hun er sterk på tverrfaglig involvering og forankring, og er opptatt av å etablere og ivareta gode, varige relasjoner. Trina er har sertifiseringer i PRINCE2, ITIL Foundation, Scrum Master og Leading SAFe.

Steve er utdannet siviløkonom fra NHH og har 20 års erfaring fra roller i grensesnittet mellom forretning og IT. Han har erfaring som senior prosjektleder, forretningsutvikler og -analytiker, systemeier, samt lang erfaring med agile prosjekter.

Han har bred erfaring innen bank, finans og forsikring, med kompetanse på verdipapir, fond, bank, skade- og livsforsikring både innenfor privat- og bedriftsmarkedet. 

Hvorfor det er så viktig å få med hele organisasjonen i å bygge digital kompetanse og forstå hvilke muligheter teknologien gir?
Ann-Christine Moberg og Lars Ingvard Hoff, seniorrådgivere i A-2 diskuterer digital transformasjon.

Selv om vi vet hvor vi skal med digitale helse- og omsorgstjenester, blir tjenester og nye rutiner til mens vi går.
Foto: iStock-Cecilie_Arcurs
Kollokvie om sertifiseringsprosessen hos A-2
Fortsett å lese

Det er veldig hyggelig å kunne runde av dette halvåret med å ønske FredrikStephan og Vegard velkommen til A-2. De var med på A-2s firma- og studietur til Tallinn rett før de startet og er allerede godt inne i det sosiale miljøet. 

Disse tre har noe forskjellig bakgrunn, men alle har erfaring med prosjektledelse og -gjennomføring. Om din virksomhet ønsker bistand fra en av disse tre, eller en annen A-2 konsulent, så ikke nøl med å ta kontakt. 

Fortsett å lese

Vi ønsker Haakon velkommen til oss. Vi er glade for å få enda en meget erfaren IT-leder med på laget. Med sin erfaring innen prosjektledelse og IT-arkitektur blir Haakon et kjærkomment tilskudd i to av våre kompetansegrupper, og ikke minst til våre kunder som får dra nytte av hans kunnskap. 

Haakon er en erfaren IT-leder med kompetanse innen prosjektledelse, arkitektur, IT-governance, compliance, sourcing, CRM og datavarehus.

Han har over 25 års erfaring både fra IT-selskaper og fra finanssektoren og har jobbet både i privat og offentlig sektor

Les mer om Haakon her.

Fortsett å lese

Vi har gjennomført en interessant evaluering av medfinansieringsordningen for digitaliseringsprosjekter i staten på vegne av Kommunal- og distriktsdepartementet.

Fortsett å lese