A-2s unike leverandørnettverk vinner nytt oppdrag knyttet til arkitekturtjenester innen den sentrale helseforvaltningen

Oppdraget innebærer å sikre kompetansebygging hos kundens løsnings- og domenearkitekter, levere arkitekturleveranser samt implementere nytt arkitekturstyringsverktøy, coache og utvikle en intern hovedarkitekt.

Oppdraget starter 02.05.2024 og varer til 30.06.2024, med mulighet for forlengelse til 31.12.2024. Omfanget er en konsulent i fulltid og leveres med konsulent fra A-2s leverandørnettverk.

A-2 leverandørnettverk vurdert som best

– At vi vinner dette oppdraget viser at A-2s leverandørnettverk blir vurdert som best på å tilby denne typen tjenester. Dette skyldes en målrettet satsning på helse- og omsorgssektoren. A-2 koordinerer  og leder et nettverk der samarbeid og deling av kompetanse mellom leverandørene er essensielt. Dette sikrer en koordinert og effektiv innsats for å oppfylle et mangfold av behov for kompetanse og tjenester i helseforvaltningen, sier Tor Lahlum, ansvarlig for helsesektoren i A-2.

– At vi vinner dette oppdraget viser at A-2s leverandørnettverk blir vurdert som best på å tilby denne typen tjenester. Dette skyldes en målrettet satsning på helse- og omsorgssektoren. A-2 koordinerer  og leder et nettverk der samarbeid og deling av kompetanse mellom

leverandørene er essensielt. Dette sikrer en koordinert og effektiv innsats for å oppfylle et mangfold av behov for kompetanse og tjenester i helseforvaltningen, sier Tor Lahlum, ansvarlig for helsesektoren i A-2.

Om A-2 Norge og leverandørnettverket

A-2 Norge ble grunnlagt 2003 består av over 50 erfarne medarbeidere med 3 til 30 års konsulenterfaring. Kjernekompetansen er utredning, planlegging, gjennomføring og kvalitetssikring av IT-modernisering, digitalisering og digital transformasjon.

A-2 leder et leverandørnettverk av rundt 40 rådgivningsselskaper, med til sammen ca. 3 500 konsulenter, som utgjør en viktig strategisk rådgiver for digitalisering av helsesektoren.

Nettverkssamarbeidet gir stor fleksibilitet i forhold til geografi, erfaringsnivå og tverrfaglig samarbeid. Samarbeidsmodellen gir også tilpasningsevne til skiftende behov, økt kapasitet for håndtering av komplekse prosjekter og bred tilgang til et spekter av kompetanse og tjenester.

Kontakter

Picture of Tor Lahlum

Tor Lahlum

Markedsansvarlig for helse
tor@a-2.no, 909 86 467

Picture of Terje Granum

Terje Granum

Seniorrådgiver
teg@a-2.no, 911 10 792

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.