Oslo kommune vil øke sannsynligheten for at gjennomføringen av store investeringsprosjekter blir vellykket og samtidig redusere risikoen for kostnadsoverskridelser. Derfor har kommunen nå inngått ny rammeavtale for ekstern kvalitetssikring. Avtalen fokuserer på gode konseptvalg (KS1) og grundig planlegging (KS2) av investeringene og vil bli forvaltet av Byrådsavdelingen for Finans. A-2, sammen med Holte og Menon, er en av konstellasjonene som skal hjelpe Oslo kommune med denne type kvalitetssikring.

Med en av Norges største arbeidsstyrker på rundt 50 000 ansatte og et årsbudsjett på ca. 100 milliarder kroner, er det avgjørende for Oslo kommune å sikre at investeringene blir utført med høy kvalitet og effektivitet. Denne rammeavtalen, administrert av Byrådsavdelingen for finans, vil gi alle byrådsavdelinger muligheten til å bestille kvalitetssikringsoppdrag, slik at hvert prosjekt får den nødvendige oppfølgingen og gjennomgangen.

Rammeavtalen omfatter kvalitetssikring innenfor fem hovedområder:

I tillegg til KS1 og KS2, vil det også være mulig å få ekstern kvalitetssikring i andre faser av prosjektene, samt ved behov for supplerende analyser eller ved endringer i prosjektene.

Med denne omfattende satsningen på kvalitetssikring viser Oslo kommune sitt engasjement for å forbedre både planlegging og gjennomføring av viktige investeringsprosjekter, til nytte for hele byens befolkning.

A-2s kvalitetssikringsteam

Menon, Holte og A-2 fortsetter det gode samarbeidet

Menon, Holte og A-2 har samarbeidet i over 10 år, og siden 2019 på kvalitetssikringsordningen gjennom Finansdepartementet. Nå fortsetter dette gode samarbeidet på den nye rammeavtalen med Oslo kommune, Byrådsavdelingen for finans.

Jeg setter utrolig stor pris på dette samarbeidet med Holte og Menon. Vi er gode hver for oss på, men enda bedre sammen. Når vi danner team på tvers av organisasjonene gir det både svært gode leveranser samtidig som vi får inspirerende og faglig utvikling for oss alle. Sier Yngve Holte Olsen, Partner i A-2

Kontakt

Picture of Yngve Holte Olsen

Yngve Holte Olsen

Partner og leder av KS i A-2
yngve@a-2.no, 982 50 206

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.