Den pågående digitaliseringen gir økende aktivitet hos alle våre kunder. Digitalisering treffer alle bransjer i større eller mindre grad, men i en del bransjer fører det til fullstendige omveltninger av både verdikjeder og forretningsmodeller.

Utvikling av nye digitale løsninger vil ofte være svært krevende og medføre betydelig risiko, men det er enda større risiko å la være, eller komme for sent med gode løsninger.

A-2 har nå en god vekst og mottar mange spennende forespørsler fra våre kunder innenfor mange områder. Vi er derfor stolte over å kunne presentere Seniorrådgiver Ann-Christine Moberg og Seniorkonsulent Mari Holm Endresen som startet hos oss i mars 2019.

Seniorrådgiver Ann-Christine Moberg

Ann-Christine Moberg er utdannet Bachelor of International Business Economics fra Uppsala Universitet. Hun har mer enn 20 års leder- og konsulenterfaring innenfor endringsledelse og organisasjonsutvikling.

Ann-Christine er en erfaren fasilitator som evner å spille på lag med oppdragsgivers kultur samtidig som hun utfordrer ved å tilføre konkret kunnskap og nye perspektiver.

Ann-Christine har støttet mange virksomheter med å implementere kompleks endring – både IT-dreven transformasjon og forbedringsinitiativer innenfor organisasjon og ledelse. Hun har også arbeidet med organisasjonsdesign for å støtte strategiske mål – utforming, forankring og operasjonalisering.

Ann-Christine er sertifisert prestasjonscoach har arbeidet med lederutvikling både i form av individuell lederstøtte og i form av programmer for ulike ledernivåer. Hun har erfaring med bruk av teknologi i organisasjonsutvikling, som e-læring og ulike digitale plattformer for samhandling og kunnskapsdeling. Hun har også vært pådriver for å etablere intern prosjektmetodikk og styringsmodeller i ulike virksomheter

Ann-Christine Moberg har tidligere jobbet i A-2, og det er derfor ekstra hyggelig å ønske hun velkommen tilbake.

Seniorkonsulent Mari Holm Endresen

Mari Holm Endresen er utdannet Master of Arts i Society, Science and Technology in Europe fra Universitetet i Oslo og bachelor i offentlig administrasjon og ledelse fra OsloMet.

Mari er en dyktig og engasjert forretningsrådgiver med solid erfaring innen digitaliseringsprosjekter i offentlig sektor. Hun har erfaring fra både kunde- og leverandørsiden i roller som forretningsanalytiker, funksjonell arkitekt og prosjektkoordinator.

Mari kan bistå med blant annet planlegging, organisering og styring av prosjekt, behovsanalyser og kravspesifisering, kvalitetssikring og implementering av leveranser.

Mari er meget analytisk og systematisk med sterk teknisk forståelse. Hun evner å bryte ned overordnede mål og komplekse problemstillinger til strukturerte og gjennomførbare oppgaver. Hun er også dyktig til å koordinere, samarbeide og følge opp prosjekter over tid i tillegg til å fasilitere arbeidsgrupper i deres utførelse av oppgaver.

Erfaring trenger ikke være dyrekjøpt

I A-2 er vi over 50 konsulenter som i snitt har 20 års erfaring fra å lede store og komplekse digitaliseringsprosjekter. Rådene får du av erfarne konsulenter, og prosjektene gjennomføres av de samme konsulentene.

Facebooklinkedininstagrammail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.