Vi gjør kunden sterkere

Jeg har jobbet i flere virksomheter, både som mellomleder, konsulent og toppleder. Jeg valgte å starte i A-2 Norge i 2018 på grunn av alle erfarne kolleger og fordi jeg møtte en hyggelig norsk lederkultur hvor man investerer i de ansatte.

Det jeg liker aller best med A-2 er vår leverandøruavhengighet. Her har vi fokus på å hjelpe kunden med å ta egne beslutninger og å handle, fremfor å selge løsninger og produkter. Der kunden mangler hender og kompetanse kan nettopp vi styrke teamet.

Inspirert av gode kolleger

Jeg blir stolt og inspirert av å jobbe med så dyktige og erfarne kolleger, som ofte innehar nøkkelposisjoner i kritiske prosjekter hos våre kunder. Vårt arbeid påvirker fremtidens digitale løsninger og vi hjelper våre kunder med å tenke nytt, både innenfor privat og offentlig sektor.

Internt har vi et godt nettverk med faggrupper hvor vi deler kompetanse og erfaringer, og hvor vi kan diskutere tema som opptar oss i prosjekthverdagen. Min favoritt i A-2 er faggruppen for Teknologi, Arkitektur og Sikkerhet.

Seniorrådgiver i A-2 siden 2018