ACMP og A-2 Norge har gleden av å invitere til et aktivt frokostseminar den 6. juni for å belyse dette temaet.

Du får høre om hvordan ACMP-rammeverket kan bidra til målrettet endring og få en smakebit på Alfa & Omegas Kulturkabal – en interaktiv måte å engasjere en organisasjon i å utvikle fremtidens kultur.

Meld deg på frokostseminaret her

Endring er på vei til å bli den nye normalen

Mange virksomheter opplever at det er utfordrende å oppnå ønsket effekt av igangsatte endringsinitiativer. Ofte kreves ikke bare ny kompetanse, men også ny adferd, nye prioriteringer og nye holdninger – mye av det vi definerer som kultur. Men hva skal til for å endre en kultur – og i hvilken grad er det mulig?

På dette frokostmøtet ønsker vi å vise hvordan ACMP-rammeverkets helhetlige tilnærming kombinert med gode verktøy for å involvere og engasjere medarbeidere kan gjøre endringsmål og kultur til drivkrefter som spiller sammen i å realisere virksomhetens strategi.

Ann-Christine Moberg, Seniorrådgiver i A-2

 

Agenda 6.juni

Ann-Christine Moberg, seniorrågiver i A-2, leder en dialog rundt hvorfor og hvordan den første fasen i ACMP-rammeverket er så viktig for å skape helhetsforståelse og lykkes med endring.

Anne Grete Stykket og Trine Fossen fra Alfa & Omega forteller om opprinnelsen til Kulturkabalen og hvordan den har bidratt til å sette fokus på kultur for å lykkes med endringsprosesser.

Hege Aamotsmo, Konserndirektør People & Culture i ISS Norge, deler noen av sine tidligere erfaringer rundt kultur i endring og Kulturkabalen.

Vi vil også sammen få prøve verktøyet.

Meld deg på innen 3. juni her

Dato og tid: 6. juni
Servering fra kl. 08:00 og faglig påfyll fra kl. 08:30-10:00
Sted: A-2 Norge, Drammensveien 165
(bygget ved siden av Circle K på Skøyen).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.