I sommer har vi med oss to studenter som sammen med partner og markedsansvarlig for helsesektoren i A-2, Tor Lahlum, skal bygge opp Kunnskapsportalen.

Kunnskapsportalen

Truels Lone og Andrine Ervik Hasle har som sommerjobb å bistå oss med utviklingen av Kunnskapsportalen. Denne utvikles i lavkodeverktøyet Zoho Creator og skal brukes til informasjons-utveksling med A-2s samarbeidspartnere. Her tester vi ut blant annet AI til tolkning av innkomne forespørsler og ser hvordan vi på best mulig måte kan ta i bruk Open AI API til å automatisere mottak av forespørsler. I august skal sommerprosjektet presentere resultatene for hele A-2.

Truels Lone - masterstudent ved NTNU

Truels er masterstudent på NTNU og har stor interesse for innovasjon og forretningsutvikling. Han er spesielt interessert i digitale verktøy og hvordan de kommer til å brukes mer i konservative bransjer som medisin og helse.

Andrine Ervik Hasle - økonomistudent ved NHH

Andrine er økonomistudent ved NHH og holder vanligvis til i Bergen. Etter sommeren skal hun begynne på mastergraden der. I tillegg har hun tatt noen fag på UIB som har gitt hun en innføring i informatikk. Hun har en stor interesse for teknologi og forretningsutvikling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.