Det er veldig hyggelig å kunne ønske Thorleif velkommen til A-2. Han skal ha markedsansvar for sektoren handel og industri.

Sigurd Skjæveland, daglig leder, ønsker Thorleif Paus velkommen

Thorleif har lang erfaring som konsulent på en rekke forskjellige områder og har tidligere jobbet mer enn 25 år i Accenture med gjennomføring av forbedringsprosjekter og endringsprogrammer. Thorleif har erfaring fra en rekke industrier og virksomheter både lokalt og internasjonalt med hovedvekt på handel og industri.

A-2 Norge har arbeidet med en rekke forskjellige handel- og industrivirksomheter og kan gjennomføre analyser og utredninger for å gjøre de rette valgene, samt bistå i gjennomføringen av prosjekter og endringsprosesser.

Ta kontakt med Thorleif, på tpa@a-2.no eller ring  922 63 145, om du ønsker å høre mer om hvordan A-2 kan bistå din virksomhet.

Thorleif er utdannet fra Handelshøyskolen BI og Krigsskolen. Han har lang erfaring som konsulent på en rekke forskjellige områder og har tidligere jobbet mer enn 25 år i Accenture i forskjellige konsulent- og lederroller.
Thorleif har bred erfaring fra analyse, design og gjennomføring av forbedringsprosjekter og endringsprogrammer. Thorleif har erfaring fra en rekke industrier og virksomheter både lokalt og internasjonalt med hovedvekt på handel og industri herunder varehandel, Fast Moving Consumer Goods (FMCG), agri, supply chain og logistikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.