Kravene til omstillinger øker, og vi opplever derfor større etterspørsel etter konsulenter med kompetanse på endringsledelse, organisasjonsutvikling og HR. Det er derfor spesielt hyggelig å ønske Christine Stray velkommen til oss 7. oktober.

Christine Stray, Seniorrådgiver i A-2

Christine Stray

Christine Stray er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med tilleggsutdannelse innenfor HRM, arbeidsrett og consulting.

Christine har mer enn 20 års erfaring innenfor endringsledelse, organisasjons- og lederutvikling og HR.

Hun har tidligere jobbet i Accenture, EVRY og som selvstendig konsulent med oppdrag innenfor privat og offentlig sektor. De siste årene har hun jobbet med HR og HR ledelse hos Advokatfirmaet Haavind.

Spill på lag med digitaliseringen

Endringer i form av digitalisering, ny teknologi, nye rammebetingelser eller endret konkurransesituasjon skjer stadig fortere. Du har valget mellom å la deg styre av de endringene som skjer, eller ta proaktive grep for å ligge i forkant av utviklingen.

Alle endringsprosesser er forskjellige, og planlegging, styring og virkemidler må tilpasses størrelse, omfang og tidligere erfaringer. Utvikling av nye digitale løsninger vil ofte være svært krevende og medføre betydelig risiko. For mange virksomheter er det enda større risiko å la være, eller komme for sent med gode løsninger.

Du har utfordringen – sammen finner vi løsningene!

Samfunnsutviklingen og nye teknologiske muligheter stiller stadig nye krav til utvikling og omstilling av virksomhetene i både offentlig og privat sektor. A-2 har kompetansen og erfaringen til å hjelpe din virksomhet med å skape verdi gjennom digitalisering.

Avtal gjerne et møte med oss! 

Facebooklinkedininstagrammail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.