Årets tema er Digital transformasjon i praksis

Når: Onsdag 12. februar til torsdag 13. februar 2020

Hvor: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Holbergsgate. 30, Oslo

Software 2020 er en viktig møteplass for deg som er engasjert i å bringe det norske samfunnet inn i en trygg, digital fremtid.

-Vi bringer frem prosjektene, menneskene, teknologiene og virksomhetene som dag for dag bygger sten på sten for å bringe det norske samfunnet inn i en trygg, digital fremtid.
SW2020

A-2 deltar på SW2020 med Ingrid Anette Wulff

Ingrid Anette Wulff

Ingrid Anette er sivilingeniør i datateknikk fra NTH og dr.ing. fra Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU.

Hun har lang erfaring som mellomleder i offentlig forvaltning på direktoratsnivå – både i kjernevirksomheten (NAV) og på IT-området (UDI). Hun er også en erfaren prosjektleder og prosjekteier med god innsikt i prosjektstyring, og har spesialkompetanse på endringsledelse.

ELISE

Ingrid Anette har siden 2018 bistått Oslo kommune i prosjektet ELISE- elektronisk informasjonsdeling mellom samhandlende enheter i helse.

Ingrid Anette skal sammen med arkitekt og utvikler Ottar Wiklund fra Oslo kommune ta dere med inn i utfordringene og gevinstene i denne prosessen, onsdag 12. februar kl. 14:30 – 14:55:

Pasientoverganger i landskap med siloer v/ Ingrid Anette Wulff og Ottar Wiklund, Oslo kommune

Gode pasientoverganger trenger korrekt og oppdatert pasientinformasjon som deles mellom helsepersonell. Selv for interne overganger i Oslo kommune er dette en utfordring. Vi beskriver en sanntids samhandlingsløsning som løser dette over et landskap med mange siloer og manuelle prosesser.

Et pasientforløp i Oslo kommune går på tvers av tjenester som hjemmesykepleie, kommunal akutt døgnenhet og helsehus (korttidsopphold). Dette stiller krav til oppdatert pasientinformasjon, og dagens bruk av PLO-meldinger, telefon, fax og papir er ikke tilstrekkelig. Vi forteller om utfordringer og gevinstmuligheter med utvikling av et informasjonsnav som henter data fra kommunale og nasjonale løsninger for pasienter som aktualiseres for en overgang, samt hvordan vi kan benytte dette ved pasientoverganger.

Du kan kjøpe billetter til SW2020 her: https://dnd.medlemssystem.com/courses/800

Facebooklinkedininstagrammail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.