Denne gangen har vi fått en spennende gjest i studio. Pål Rune Voss har lang erfaring med lederutvikling og jobber nå som spesialrådgiver med ansvar for topplederutvikling i Helse Sør-Øst.

I tidligere episoder har vi snakket om hvordan vi mennesker reagerer på hyppige endringer og hva som skal til for å skape en endringsdyktig organisasjon, vi har også snakket om psykologisk trygghet som en nøkkelingrediens for å lykkes i en stadig mer kompleks verden. I denne episoden fortsetter vi å dykke ned og røre i samme dam og snakker om ledelse i en kompleks verden.

Hvordan skal ledere legge til rette for at potensialet til AI og annen teknologi realiseres? Hva betyr det at noe er komplekst, og at verden ikke kan kontrolleres? Hvilke egenskaper har ledere behov for å utvikle? Må vi gjøre noe med rammebetingelsene for ledelse?

Dette er noen av spørsmålene vi diskuterer i podcasten. Vi håper at denne episoden bidrar til økt refleksjon og kanskje også inspirere ledere og lederspirer til å ta noen grep i en hektisk hverdag.

Lytt til A-2 innsikt der du lytter til podkast.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.