Rådgivning, prosjektledelse og anskaffelse

, ,

Vipps

Vipps er det ledende selskapet innen smartbetaling i Norge som startet med vennebetaling i 2015 og har siden lansert betalingsløsninger for person til bedrift, netthandel, faktura og betaling i butikk. Med 3,4 millioner brukere har Vipps blitt en naturlig del av nordmenns betalingshverdag. I 2018 fusjonerte Vipps med verdensledende aktører innenfor betaling- og identifiseringsteknologi, BankAxept og BankID og utvikler nå tjenester for norske og internasjonale brukere.

Foto: Vipps

Kundens mål

Vipps skal levere de enkleste løsningene til brukere, kunder og partnere raskt og effektivt. Gjennom samarbeid med internasjonale aktører skal norske brukere også få muligheten til å bruke Vipps i utlandet. Vipps har et høyt aktivitetsnivå innen teknologi- og produktutvikling og investerer betydelig for å ta strategiske posisjoner i markedet. Selskapet fokuserer på vekst i brukere, transaksjoner og kundeinteraksjoner og jobber med en rekke utviklingsprosjekter for både BankID-plattformen, BankAxept-produktene og applikasjonen Vipps.

Oppdrag

På ulike oppdrag har A-2 bidratt til blant annet nye tjenester innen betaling, restrukturering/konsolidering av infrastruktur, IT-anskaffelser, samt forretningsutvikling som støtter internasjonaliseringen av Vipps. Gjennom oppdragene har A-2 har fått god innsikt i tjenesteutvikling i et internasjonalt landskap som kjennetegnes av global konkurranse, partnerskap og samarbeid i et komplekst økosystem.

A-2 har bidratt med kompetanse på rådgivning/IT-rådgivning, anskaffelse og prosjektledelse.

Prosjektdetaljer