A-2 jobber fortsatt for fullt og er så heldige at vi kan ønske flere nye konsulenter velkommen til oss. Det er en glede å kunne presentere Anne Helga og Simen.


Anne Helga Seltveit

Anne Helga har mer enn 20 års erfaring med program- og prosjektledelse, arkitektur og design innen IKT løsninger. Hun har også erfaring med etablering av nye organisasjoner, strategi og arkitektur.

Anne Helga har jobbet i en rekke store, komplekse programmer og prosjekter. Hun har erfaringer med innføring av en rekke ulike systemer, fra CRM, ERP, ordre og fakturasystemer til ulike fagsystemer. Hun har mye erfaring innenfor telecom, og har jobbet innenfor bransjer som finans (Lindorff, Aptic, EQT) og offentlig sektor (politi, helse og skole).


Simen Føllesdal

Simen er utdannet siviløkonom fra NHH og har tidligere jobbet som teknologi- og risiko-konsulent i Deloitte og EY. Simen har erfaring fra forretningsarkitektur, IT-risiko og kontroll, informasjonssikkerhet, datanalyse og prosesskartlegging- og forbedring.

Simen har vært rådgiver i privat og offentlig sektor, hovedsakelig innenfor offentlig sektor, telecom, handel og transportbransjen. Videre har han jobbet med rammeverk som TOGAF og CMMI.


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.