På årsmøtet denne uken ble Christine Stray fra A-2 valgt inn i styret i ACMP Norge.

Sissel Botten og Christine Stray

Vi er glade for at Christine nå er med i styret til ACMP Norge siden A-2 har vært sterkt involvert og støttet dette fagnettverket siden opprettelsen i 2015. Sigurd Skjæveland gir med dette fra seg sitt styreverv etter 9 år i styret. Både han, Sissel Botten og Ann-Christine Moberg vil fortsatt være aktive i nettverket og vil fortsette å støtte foreningen på ulike måter.

Vi tilbyr praktisk kurs i endringsledelse og er godkjent av ACMP som Qalified Education Provider (QEP) slik at kurset oppfyller kravene for å søke om sertifisering innen CCMP™ (Certified Change Management Professional Program™).

Neste kurs gjennomføres 13. – 15. mai.

Om ACMP og ACMP Norge

ACMP står for «The Association of Change Management Professionals» og er verdens ledende globale, uavhengige organisasjon for endringsledelse.

ACMP Norge er den norske avdelingen av Association of Change Management Professionals. ACMP er en global forening som har som mål å fremme og utvikle faget endringsledelse. ACMP Norge fungerer som et faglig samlingspunkt for endringsledere i Norge, hvor de kan dele kunnskap, erfaringer og beste praksiser innen endringsledelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.