Vi gratulerer Jan Erik Seim Pettersen med sertifisering i MSP® – Programstyring

Jan Erik er i tillegg sertifisert i MoP®, PRINCE2, ITIL, Scrum, samt Diplomert Internrevisor. Han har også gjennomført kurs i Forhandlingsledelse, Operasjonalisering av strategi og Digital virksomhetsstrategi.

Hva er MSP®?

MSP står for Managing Successful Programmes. MSP®-Programstyring er en disiplin som brukes for effektiv styring av flere prosjekter som jobber mot et felles mål. Et godt sammensatt program er et middel for å levere komplekse endringsinitiativer i en virksomhet.

For å oppnå et felles strategisk mål og realisere gevinster av store endringsprosesser, kan det være nødvendig å gjennomføre mange ulike prosjekter over en lang periode. Et program sørger for effektiv koordinering og styring av alle prosjekter og optimal ressursbruk.

Effektiv programledelse krever ferdigheter utover tradisjonelle prosjektledelsesteknikker. En strukturert tilnærming til programstyring basert på anerkjent beste praksis vil bidra til å øke sjansen for at virksomheten realiserer sine planlagte gevinster.

Ansatte med mye kompetanse

A-2 Norge har nå over 45 konsulenter. De fleste av disse har MSP®, MoP® og/eller PRINCE2 sertifisering.

For en oversikt over alle våre ansatte klikk her: Ansatte i A-2

Det vil alltid være risiko forbundet med store prosjekter.
Våre konsulenter har operativ erfaring fra en lang rekke komplekse prosjekter, og vet både å identifisere, redusere og håndtere slik risiko.

Velger du A-2 får du tilgang til denne operative erfaringen og kompetansen. Du trenger ikke selv oppleve alt som kan gå galt. Det er derfor vi sier at erfaring ikke trenger å være dyrekjøpt.

Les mer her om tjenester vi tilbyr: Tjenester

Facebooklinkedininstagrammail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.