A-2 har inngått en rammeavtale på konsulenttjenester med Bærum kommune innenfor digitalisering og IT på områdene virksomhetsarkitektur og utvikling.

Digitalisering av Bærum kommune


Bærum kommune har i tråd med sin visjon og 4 hovedmål, og kommuneplanens samfunnsdel et ansvar for å fornye, forenkle og forbedre sine tjenester og samspillet med andre offentlige og private instanser. Kommunestyret har etterspurt «Et reelt digitalt førstevalg for innbyggere og næringsliv i møte med kommunale tjenester». Formålet med digitalisering av kommunale tjenester er at nytteverdi skal tilflyte innbyggere, næringsliv og kommunens egne ansatte og egen virksomhet. Digitalisering vil innebære betydelige omstillinger av arbeidsprosesser, organisasjon og styringsmodell.

Digitaliseringsstrategien for Bærum kommune, «ETT Bærum – digitalt førstevalg», er en kommuneovergripende strategi og innebærer økt grad av fellessatsinger. Ett felles grep er nødvendig for å tilfredsstille føringene fra Regjeringen så vel som å tilfredsstille kommunens egne mål.

Kommunens tjenesteområde for digitalisering og IT (DigIT) er gitt en sentral rolle i kommunens leveranser av fagsystemer og infrastruktur, gjennom egen og 3. parts produksjon av IT-tjenestene.

Gjennom klare overordnede mål og ambisjoner kan kommunes digitalisering strekke seg i riktig retning mot optimalisering av arbeidsprosessene, smartere og mer ressurseffektiv drift, gjennomføringskraft og et omdømme som mer «fremoverlent» og langsiktig.

Formålet med rammeavtalen

Digitalisering og IT (DigIT) vil gjennom rammeavtaler for kjøp av konsulenttjenester sikre riktig kompetanse, kapasitet og gjennomføringsevne av digitaliseringsstrategien og ambisjonsnivået som ligger til grunn.

Les også

Kommune

Hvordan ser vår kommune ut i fremtiden?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.