A-2 Norge er stolte over å fortsette samarbeidet med Direktoratet for e-helse og Norsk Helsenett innen områdene strategisk rådgivning og program og prosjektledelse.

Dette er vår tredje runde med rammeavtaler med den sentrale helseforvaltningen, og vi ser frem mot nye fire år med spennende og utfordrende oppdrag for å digitalisere Norges helse- og omsorgstjenesten.

Digitalisering av helsesektoren

Gode samarbeidspartnere

For å dekke alle behovene til Direktoratet for e-helse og Norsk Helsenett har vi med oss underleverandørene Holte Consulting, Innovatec Technologies AS,Teleplan Consulting AS, Inca Consulting AS, Menon Economics, Comte Bureau, Gartner og Decisive AS.

Til sammen utgjør vi et sterkt team med bred kompetanse innenfor rådgivning og prosjektledelse.

Helse- og omsorgstjenesten i endring

Markedsansvarlig Helse-Direktoratet for e-helse og Norsk Helsenett går inn i en spennende periode med mange store og viktige nasjonale prosjekter som vil endre hvordan helse- og omsorgstjenesten samhandler seg imellom og med innbygger. Bedre bruk av helsedata vil også skape grunnlag for mer og bedre forskning som vil føre til nye behandlingsmetoder og bedre tilpasset behandling til hver enkelt pasient. 


Partner og markedsansvarlig for helsesektoren i A-2, Tor Lahlum.

Vi takker for tilliten, og vi gleder oss til å bidra i utredning, planlegging og gjennomføring av mange viktige e-helsetiltak.

 

 

Facebooklinkedininstagrammail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.