Velkommen tilbake etter sommerferien!

Vi har ladet batteriene og er nå klare for å ta fatt på flere spennende prosjekter.

Vi er inne i en svært spennende og utfordrende periode og ekspanderer med flere kloke hoder.

Digitalisering øker etterspørsel etter spesialister på flere områder

Den pågående digitaliseringen stiller høye krav til bedrifter både i offentlig-, helse og privatsektoren. Høyt ambisjonsnivå og et raskt tempo for digitalisering krever gode samarbeidspartnere med bred kunnskap, slik at erfaringen ikke blir kostbare fadeser.

Kunnskapen må dekke en helhet som kan bli svært kompleks for å dekke bredden av problemstillingene og samtidig kunne gå tilstrekkelig i dybden på kritiske områder.

A-2 ønsker to nye velkommen

Før sommerferien opplevde vi en økende etterspørsel etter vår kompetanse. Det er derfor spesielt hyggelig å starte opp igjen etter ferien med å introdusere to nye medarbeidere, Ingvild Einemo-Eriksen og Hanne Mari Førland.

Ingvild Einemo-Eriksen

Ingvild er utdannet innen Management, og har erfaring fra forskjellige prosjekter fra helsesektoren, energisektoren og det offentlige. Gjennom disse prosjektene har Ingvild bistått med å tilpasse organisasjonens prosjektmodell til de individuelle prosjektene, og opparbeidet seg praktisk erfaring knyttet til planlegging, oppfølgning og prosjektkontroll.

Ingvild har praktisk erfaring med å lykkes i prosjektorganisasjonen med å tilpasse verktøyer og prosesser til den rammen prosjektet arbeider under. Ingvild har videre deltatt i prosjekter hvor fokus har vært på kartlegging, innhenting av informasjon og dokumentasjon.

Ingvild er strukturert, holder et høyt fokus på kommunikasjon, interessehåndtering og hvordan kulturen i en bedrift påvirker prosjektets gjennomførsel og suksess.

Hanne Mari Førland

Hanne Mari er utdannet samfunnsviter, med master i samfunnsgeografi, fra Universitetet i Trondheim. Hanne Mari har mer enn 20 års erfaring fra strategisk utviklings- og endringsarbeid i offentlig sektor, både på statlig og kommunalt nivå.

Hun har erfaring som personal-, prosess- og prosjektleder innenfor et bredt spekter av fagområder. Hennes kompetanseområder er offentlig forvaltning, endringsledelse og virksomhetsutvikling, strategiprosesser, utredning og analyse, gevinstrealisering, prosjektstyring og prosjektledelse.

Hun har tidligere jobbet som utviklingssjef i Bydel Grorud i Oslo kommune, i Norges forskningsråd, Innovasjon Norge, Kommunal- og regionaldepartementet og Statskonsult, samt som selvstendig konsulent

Vil du jobbe i A-2?

 

Facebooklinkedininstagrammail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.