Det er en glede å kunne introdusere dere for Trina McCallum og Steve Dougnac. De hadde sin første arbeidsdag i A-2 1. august. 

Trina er utdannet siviløkonom ved NHH og har CEMS Master of Science in Business and Economics fra Universität zu Köln. Hun har over 20 års konsulenterfaring og har jobbet med kunder innen bank og finans, helse, telekom og industri. 

Trina har lang erfaring med å styre komplekse oppdrag med mange involverte parter og integrasjoner. Hun er sterk på tverrfaglig involvering og forankring, og er opptatt av å etablere og ivareta gode, varige relasjoner. Trina er har sertifiseringer i PRINCE2, ITIL Foundation, Scrum Master og Leading SAFe.

Steve er utdannet siviløkonom fra NHH og har 20 års erfaring fra roller i grensesnittet mellom forretning og IT. Han har erfaring som senior prosjektleder, forretningsutvikler og -analytiker, systemeier, samt lang erfaring med agile prosjekter.

Han har bred erfaring innen bank, finans og forsikring, med kompetanse på verdipapir, fond, bank, skade- og livsforsikring både innenfor privat- og bedriftsmarkedet. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.