som vi arrangerte sammen med ACMP (Association of Change Management Professionals) Norge.

 

De om lag 30 deltakerne fikk høre daglig leder Sigurd Skjæveland fortelle om A-2s omfattende erfaringer med kvalitetssikring av store offentlige IT-prosjekter, og fikk klare råd om å ivareta helheten og få et godt samspill mellom prosess, organisasjon og IT. Videre presenterte seniorrådgiver Ingrid Anette Wulff utdrag fra ACMP-standarden, med særlig vekt på den viktige oppstartsfasen der man blant annet vurderer endringens omfang opp mot organisasjonens modenhet og kapasitet. Forsamlingen utvekslet også erfaringer knyttet til utfordringer som følge av mangelfull endringsledelse.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

På programmet sto også det nye sertifiseringsprogrammet til ACMP, med gjennomgang av hva som skal til for å bli en sertifisert endringsleder – CCMP (Certified Change Management Practitioner). Interesserte kan lese mer om dette på ACMP sine nettsider www.acmpglobal.org

Ut fra stemningen og engasjementet fikk vi inntrykk av at det var en godt fornøyd gruppe som hastet videre etter en god start på dagen med faglig påfyll.

 

Facebooklinkedininstagrammail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.