Det er veldig hyggelig å kunne runde av dette halvåret med å ønske FredrikStephan og Vegard velkommen til A-2. De var med på A-2s firma- og studietur til Tallinn rett før de startet og er allerede godt inne i det sosiale miljøet. 

Disse tre har noe forskjellig bakgrunn, men alle har erfaring med prosjektledelse og -gjennomføring. Om din virksomhet ønsker bistand fra en av disse tre, eller en annen A-2 konsulent, så ikke nøl med å ta kontakt. 

Fredrik er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Agder. Han har 7 års erfaring som kunderådgiver og prosjektledelse i bank. 

Les mer om Fredrik her.

Stephan er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo med en Master i økonomi fra NHH. Han har mer enn 20 års erfaring med anskaffelser og IT-rådgivning fra virksomheter som Telenor, Aker og Forsvaret. 

Les mer om Stephan her.

Vegard er utdannet sivilingeniør innen elektronikk og kommunikasjon ved NTNU, Master of Technology Management ved UNSW i Australia og har en PhD fra NTNU. Han har lang erfaring med IT, anskaffelser og prosjektledelse fra Sikri, Telenor og Forsvaret. 

Les mer om Vegard her.

Vi har et uformelt miljø med en flat beslutningsstruktur hvor du er med på å påvirke din egen arbeidssituasjon. Vi tilbyr spennende prosjekter hos noen av Norges ledende virksomheter innen offentlig og privat sektor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.