Vi er sammen med våre gode samarbeidspartnere Menon Economics og Holte Consulting rangert som beste leverandør på den prestisjetunge rammeavtalen med Finansdepartementet for KS ordningen.

Fra venstre: Elisabeth Krogh Fagdirektør i Finansdepartementet, Yngve Holte Olsen fra A-2, Heidi Ulstein fra Menon Economics og Elin Salthaug Kverneggen fra Holte Consulting.

Finansdepartementet har siden 2000 hatt en kvalitetssikringsordning (KS) for store offentlige investeringer. Det er nå tildelt rammeavtaler med 7 konstellasjoner for neste 4 års periode.

KS1 og KS2

Rammeavtalen omfatter kvalitetssikring av konseptvalg (KS1) og kvalitetssikring av styringsunderlag samt kostnadsoverslag (KS2).

Alle investeringer med forventet finansiell ramme på over en milliard kroner er omfattet av ordningen. For digitaliseringsprosjekter er terskelverdien satt til 300 millioner.

Les mer på regjeringen.no: Rammeavtale om ekstern kvalitetssikring

Lang erfaring med kvalitetssikring

I A-2 er vi 50 konsulenter som i snitt har over 20 års erfaring. Den nye rammeavtalen gir oss mulighet til ytterligere å styrke vår omfattende erfaring og kompetanse på kvalitetssikring av IKT prosjekter.

Vi kan utføre gjennomganger av de største og mest komplekse prosjektene i din virksomhet for å vurdere risiko og foreslå tiltak for å øke sannsynligheten for å lykkes. Vi kan også bistå med råd og hjelp til å gjennomføre tiltakene, eller vi kan fortsette med kvalitetssikring ved milepæler eller som periodiske gjennomganger.

Klikk her for å se eksempler på prosjekter A-2 har gjennomført i offentlig sektor.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.