Illustrasjon: DALL-E

Vi har nå startet å levere konsulenttjenester til helseforvaltningen på deres nye rammeavtale for IKT-tjenester

Avtalen vant vi i samarbeid med over 30 konsulentmiljøer, noe som betyr at A-2 kan gi helseforvaltningen tilgang til et bredt spekter av IKT-ekspertise fra et stort nettverk av små og store konsulentfirmaer.

Stolt over tilliten

– Vi er stolte over tilliten innkjøpsorganisasjonene i helsesektoren har gitt oss, nå sist med tildelingen av rammeavtalen for helse-forvaltningen og tidligere med tildelingen av rammeavtalen for spesialisthelsetjenesten. Med denne tilliten i ryggen kan vi i enda større grad enn tidligere bidra til en mer effektiv, tilgjengelig og fremtidsrettet helsesektor i Norge.

Tor Lahlum, ansvarlig for helsesektoren i A-2

Tor Lahlum, ansvarlig for helsesektoren i A-2

Unikt nettverk

A-2s unike leverandørnettverk omfatter et stort antall erfarne, operative konsulent og spesialiserte konsulentmiljøer innen blant annet strategi, prosjektledelse, arkitektur, informasjonssikkerhet, design, kunstig intelligens og offentlig utredning.

Nettverkssamarbeidet gir stor fleksibilitet i forhold til geografi, erfaringsnivå og tverrfaglig samarbeid. Samarbeidsmodellen gir også tilpasningsevne til skiftende behov, økt kapasitet for håndtering av komplekse prosjekter og bred tilgang til et spekter av kompetanse og tjenester.

– A-2 koordinerer og leder nettverket der samarbeid og deling av kompetanse mellom leverandørene er essensielt. Dette sikrer en koordinert og effektiv innsats for å oppfylle et mangfold av behov for kompetanse og tjenester i helseforvaltningen, sier Lahlum.

Leverandørene i nettverket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.