A-2 Norge og UDI har inngått en Rammeavtale for bistand innen IKT-rådgivning.

Avtalen dekker IKT-rådgivning innenfor, teknologi, arkitektur, statistikk, styringsinformasjon samt strategisk rådgivning.

Utlendingsdirektoratet

Utlendingsdirektoratet (UDI) er den sentrale etaten i utlendingsforvaltningen. UDI skal sette i verk og bidra til å utvikle innvandrings- og flyktningpolitikken til regjeringen. UDI skal legge til rette for ønsket og lovlig innvandring og sørge for at de som oppfyller vilkårene, får komme til Norge. Samtidig har UDI en kontrollfunksjon og skal se til at systemet ikke blir misbrukt.

UDI behandler søknader om beskyttelse (asyl), besøksvisum, familieinnvandring, oppholdstillatelser for å arbeide og studere, statsborgerskap, permanent oppholdstillatelse og reisedokumenter. UDI fatter også vedtak om bortvising og utvising.

I tillegg har UDI ansvar for at alle asylsøkere får tilbud om et sted å bo mens de venter på at UDI skal behandle søknadene deres, og for å finne gode løsninger for de som vil reise tilbake til hjemlandet sitt.

Rammeavtalens formål

Utlendingsdirektoratet har inngått en rammeavtale med tre leverandører for å få konsulentbistand til:

  • Rådgivning knyttet til valg av teknologi og arkitektur for fremtidig utvikling.
  • Bistand i kartlegging av drift og infrastruktur for å understøtte UDIs strategi og avtaleoppfølging.
  • Bistå med å strukturere og frembringe virksomhetskritisk informasjon knyttet til IKT-systemer og organisere data som underlag for kontroll og strategiske valg i organisasjonen (Datavarehus og Business Intelligence).
  • Bistand i utforming av behovsanalyser og spesifikasjoner

Les mer om rådgivning fra A-2 her: Rådgivning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.