A-2 Norge er én av fem leverandører på den nye rammeavtalen om IKT konsulentbistand til Vegfinans.

En rammeavtale med Vegfinans gir A-2 ytterligere mulighet til en styrket satsning innenfor offentlig sektor, samferdsel og kollektivtransport.

Vegfinans AS

Vegfinans er det regionale bompengeselskapet på Østlandet, og er heleid av fylkeskommunene Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Telemark, Vestfold og Østfold.

Vegfinans er organisert som et konsern og har samlet sine administrative oppgaver i morselskapet, og eier eller administrerer mer enn 20 selskaper i eierfylkene. Gjennom eierskapsmodellen har selskapet effektivisert det enkelte bompengeselskapets administrative oppgaver med forvaltning av bompengeprosjektene. Selskapet utfører tjenester knyttet til bompengeprosessen fra bompengeprosjektene er i planfase, til bompengeinnkrevingen avsluttes når vegstrekningen er nedbetalt.

Rammeavtalens formål

Rammeavtalen har til formål å ivareta Vegfinans sitt behov for bistand til anskaffelse, prosjektgjennomføring og idriftsettelse av ny systemløsning for bompengeinnkreving, samt eventuelle andre IT-prosjekt i kontraktsperioden.

Vegfinans er ansvarlig for å etablere en systemløsning (ERP) som skal ivareta innkrevingsprosessen fra mottak av ferdigprisede passeringer til innkreving og registrering av betaling for passeringene fra sluttkunder og utstedere av AutoPASS-brikker. Løsningen skal integreres mot kundens eksisterende systemløsninger som blant annet Visma Business.

Det vil også være behov for å igangsette flere separate mindre prosjekt som for eksempel rapporteringsløsninger.

Våre oppdrag

Ønsker du å leser mer om våre oppdrag innenfor offentlig sektor, samferdsel og kollektivtransport klikk her: http://www.a-2.as/marked/offentlig/

Facebooklinkedininstagrammail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.