Vi er sammen med våre gode samarbeidspartnere Menon Economics og Holte Consulting igjen rangert som beste leverandør på den prestisjetunge rammeavtalen med Finansdepartementet for KS ordningen.

Henning Denstad, Seniorrådgiver i A-2, har bistått på mange kvalitetssikringsoppdrag

Finansdepartementet har siden 2000 hatt en kvalitetssikrings-ordning (KS) for store offentlige investeringer. Det var åtte konstellasjoner som leverte tilbud. A-2 med samarbeidspartnere ble rangert som nr 1, best på både kompetanse og oppgaveforståelse.

KS1 og KS2

Rammeavtalen omfatter kvalitetssikring av konseptvalg (KS1) og kvalitetssikring av styringsunderlag samt kostnadsoverslag (KS2).

Alle investeringer med forventet finansiell ramme på over en milliard kroner er omfattet av ordningen. For digitaliserings-prosjekter er terskelverdien satt til 300 millioner.

Lang erfaring innen kvalitetssikring

I A-2 er vi 50 konsulenter som i snitt har over 20 års erfaring. Den nye rammeavtalen gir oss mulighet til ytterligere å styrke vår omfattende erfaring og kompetanse på kvalitetssikring av IKT prosjekter.
 

Vi kan utføre gjennomganger av viktige tiltak i din virksomhet for å vurdere risiko og foreslå tiltak for å øke sannsynligheten for å lykkes. Vi kan også bistå med råd og hjelp til å gjennomføre tiltakene, eller vi kan fortsette med rådgivning og kvalitetssikring ved milepæler eller ved periodiske gjennomganger.

Klikk her for å se eksempler på prosjekter A-2 har gjennomført i offentlig sektor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.