ACMP gobal feirer to år med Certified Change Management Professional Program™ (CCMP™). På disse to årene har 500 blitt sertifisert!

 

Av de 500 sertifiserte er fire av disse seniorrådgivere i A-2 Norge AS, og de fire første i Norge til å få denne sertifiseringen.

 

I juli 2017 ble Ingrid Anette Wulff og Henriette Dan Solberg sertifisert som de to første i Norge, kort tid etter ble Joe Taralrud og Sissel Botten også sertifisert.

 

Sertifiseringen gjør at de blir en del av The Certified Change Management professionals™(CCMP™) som er et globalt profesjonelt nettverk med endringsledere.

Hva er ACMP og endringsledelse?

ACMP står for «The Association of Change Management Professionals» og er verdens ledende globale, uavhengige organisasjon for endringsledelse.

Organisasjonen består av over 3000 medlemmer og publiserte i 2014 den første globale standarden for endringsledelse. Standarden er basert på omfattende forskningsarbeid og er konsistent med krav fra ISO («International Organization for Standardization»).

ACMP-standarden fokuserer på endringsprosessen, og legger til rette for å skape en solid forståelse for endringens omfang, kompleksitet og betydning for gjennom dette å skape grunnlag for gode planer og en vellykket gjennomføring. De fleste organisasjoner opplever reduksjon i produktivitet som følge av usikkerhet, uvante rutiner og ofte redusert motivasjon og direkte motstand mot endringene. Ved å fokusere aktivt på endringsledelse , kan perioden med lav produktivitet og eventuell mistrivsel reduseres, og den langsiktige gevinsten økes.

Hvordan bli CCMP™ sertifisert?

For å bli sertifisert i CCMP™må du ha:

  • minimum 4 års utdannelse, 3 års relevant erfaring og QEP sertifisert kurs
  • videregående skole og 5 års relevant erfaring og QEP sertifisert kurs.

Deretter må du bestå en eksamen i regi av ACMP Global.

Klikk her for å lese mer om sertifiseringen: http://www.acmpglobal.org/page/ccmp

Kurs innen endringsledelse

Forhold utenfor din kontroll kan gi behov for endringer. Dette kan for eksempel være nye lover og forskrifter, markedssituasjon eller forventning om digitale tjeneste fra kundene.

Vi kan ikke forutsi hvilke endringer din organisasjon står overfor i årene som kommer. Men vi kan gi dine medarbeidere nøkkelkompetanse som trengs for å håndtere de fremtidige endringene.

A-2 Norge, i samarbeid med Holte Academy, tilbyr et praktisk kurs i endringsledelse basert på ACMP-standarden. Kurset er tilpasset både nybegynnere og erfarne endringsledere og gir verktøyene som trengs for å planlegge og gjennomføre nødvendige endringer.

A-2 Norge er godkjent av ACMP som Qalified Education Provider (QEP), og kurset oppfyller kravene for å søke om sertifisering.

Ønsker du å gi dine medarbeidere nøkkelkompetanse for å håndtere fremtidige endringer?

Kursdatoer høsten 2018:

  • 10. – 12. september 2018
  • 27. – 29. november 2018

Klikk her for påmelding til kurs

Står din organisasjon overfor utfordrende endringer?

Våre konsulenter har både bred erfaring og formell sertifisering innen endringsledelse. For en oversikt over våre ansatte og deres kompetanse klikk her: Ansatte i A-2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.