A-2 ble rangert som nummer 1 av 3 leverandører på den nye rammeavtalen for konsulentbistand digitalisering innenfor området prosjektledelse, rådgivning, og utredning IKT.

OsloMet – storbyuniversitetet

OsloMet har ca. 2100 tilsatte og 20 500 studenter.

OsloMet har praksisnære studier, som for eksempel sykepleie og grunnskolelærer, med en tett kobling til arbeidslivet. OsloMet er et universitet med hovedsakelig profesjonsutdanninger, og en ledende leverandør av forskningsbasert kunnskap for velferdssamfunnet og arbeidslivet.

Den faglige virksomheten er organisert i fire fakulteter; Fakultet for helsefag, Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier, Fakultet for samfunnsfag og Fakultet for teknologi, kunst og design, med til sammen 21 underliggende institutt.

Rammeavtalens formål

For å realisere sin strategi for digital transformasjon har OsloMet etablert en portefølje av et tyvetalls pågående digitaliseringsprosjekter. Prosjektene dekker områder som digital innovasjon, styringsportal, LMS (Learning Management System) og internettløsninger

Rammeavtalen skal sikre OsloMet tilgang til relevant faglig kompetanse med høy tilgjengelighet innenfor fagområde Prosjektledelse, rådgivning og utredning IKT.

Her kan du lese mer om våre tjenesteområder innenfor rådgivning og prosjektgjennomføring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.